همه ما می دانیم که تکنیک های سئو مدام در حال تغییر می باشند و هر ساله تکنیک های جدیدی برای بهینه سازی سایت و طراحی وب سایت معرفی می شود.در طراحی سایت بروز بودن و آگاهی از جدیدترین متدها را نمی توان نادیده گرفت و یک برنامه نویس باید به خوبی با این روش ها آشنا باشد.در مقاله پیش رو قصد داریم تا نکات طراحی سایت در سال 2014 مطرح کنیم.
افزایش سرعت وب سایت:برای افزایش سرعت لود صفحه بهتر است از عکس های کم حجم استفاده نمود همچنین استفاده بهینه از فایل های Css و Javascript توصیه می شود.در صورتی که سرعت لود صفحات وب کم باشد کاربران از بازدید سایت شما منصرف خواهند شدبنابراین افزایش سرعت وب سایت یکی از مهمترین نکات در طراحی وب سایت می باشد.
عناوین و متا تگ ها:توجه به این موضوع می توان موجب افزایش ترافیک سایت شد و بدنبال آن میزان درآمد از وب سایت شما افزایش یابد.بهینه سازی عناوین و متاتگ ها یاعث بهتر ایندکس شدن صفحات سایت توسط موتورهای جستجو می شود.بیشترین اهمیت این مورد در حر فه ی سئو و بهینه سازی سایت بکار می آید.
سایت واکنش گرا: همانطور که در مقاله ی طراحی سایت واکنش گرا گفته شد،با افزایش کاربران در بستر وب دسترسی به وب سایت ها آسانتر و بیشتر شده است بنابراین برنامه نویسان باید به این نکته توجه نمایند تا بتوانند تجهیزات مختلف را کنترل نمایند ونسبت به تغییر دستگاه کاربران واکنش دهد.با طراحی سایت واکنش گرا دیگر نیازی نیست که برای هر گجت موجود در بازار یک سایت اختصاصی طراحی کرد.
شبکه های اجتماعی:امروزه روزبروز به تعداد شبکه های اجتماعی افزوده می شود،با عضویت در این شبکه ها و اشتراک گذاری مطالب خود می توان با سایر افراد در ارتباط باشیم .لازم است بدانید که استفاده از شبکه های اجتماعی و سیگنال های آن موردی است که برای موتورهای جستجو و مخصوصا گوگل به عنوان یکی از آیتم های تاثیر گذار رنک سایت تبدیل شده است.
طراحی سایت مانند حرفه ای ها:یک برنامه نویس حرفه ای برای بهترین بودن به بهترین سایت ها نگاه می کند.سایت هایی مانند مایکروسافت که از بزرگترین تولیدکننده های نرم افزار می باشد به زبان Asp.net طراحی شده است بنابراین یادگیری این زبان نیز می تواند در سئو و همچنین طراحی سایت حرفه ای بسیار موثر باشد.
معمولا هنگامی که افراد به فکر طراحی سایت برای حرفه ی خود می افتند با این سوال روبرو هستند که چگونه خواسته ی خود را به طراح منتقل کنند.احتمالا متوجه شده اید که تبدیل ایده هایتان به کلمات گفتاری و نوشتاری، کاری بسیار مشکل می باشد ،چنانچه نتوانید با زبان صحیحی با طراح وب سایت تان تعامل برقرار کنید، طراح سایت تان قادر نخواهد بود تا از استعدادهای خود در طراحی استفاده کند.در اینجا می خواهیم تا به چگونگی بیان درخواست به طراح سایت بپردازیم.
دادن آزادی کامل به طراح وب سایت و نظارت شما تنها بر مطالب سایت، معمولا بهترین کاری ست که می توانید انجام دهید.برای انجام اینکار می توانید نسبت به توضیح کلی سایت اقدام کنید مثلا می توانید درباره ی محصولات و یا سایر ویژگی هایی که وب سایت داشته باشد بگویید و انتخاب رنگ و ظاهر سایت را به طراح بسپارید.
در این راستا می توانید وب سایت یا وب سایت هایی که می خواهید شبیه آن را داشته باشید به طراح نشان دهید تا طراح وب سایت با خواسته ی شما آگاهی پیدا کند. پس از اینکه خواسته های خود را به طراح وب سایت گفتید منتظر نظرات طراح باشید و کمی هم به پیشنهادات برنامه نویس عمل کنید.وقتی وی از اصطلاحات فنی استفاده می کند، معنی آنرا از وی بپرسید. وقتی جلسه ای را با وی به اتمام می رسانید، مطمئن باشید که همه چیز را هر دو طرف بخوبی متوجه شده اند. بیاد داشته باشید که هنگامیکه طراح وب سایتی از درجه حرارت یک رنگ حرف میزند، در مورد پیش بینی دمای هوای روز آینده حرف نمی زند. بیاد داشته باشید که شما از طراح وب سایت استفاده می کنید چون نیاز به سایتی حرفه ای دارید و خودتان نمی توانید آنرا بسازید. درنتیجه، وقتی طراح وب سایت تان به شما می گوید چیزی که می خواهید کار نخواهد کرد یا بهترین راه رسیدن به هدفتان نمی باشد، به حرف وی اعتماد داشته باشید. به هر حال شما بخاطر مهارت طراح وب سایت به وی پول می دهید. سعی نکنید به وی بگویید چطور کارش را انجام دهد.
بسیار نرمال خواهد که بخواهید طراح سایت تان در هر مرحله پیش از انجام هر مرحله از شما اجازه بگیرد بطوریکه بتوانید به وی بگویید هدف مرحله قبلی هنوز تمام نشده است. همچنین، چنانچه واقعا از بخشی از طراحی خوشتان نمی آید و می خواهید که تغییر کند، خیلی فوری به طراحان بگویید. نگذارید همه چیز تمام شود و سپس تصمیم بگیرید که بگویید از فلان چیز خوشتان نمی آید.
شما با آنچه که در طراحی وب سایت نیاز به انجام است موافقت کرده اید و شرکت طراحی سایت نیز قیمتی را به شما داده است. تغییرات کوچک و باگ ها نیز در این قیمت در نظر گرفته شده اند. ولی، تغییرات بزرگ دیگر یا اصلاحات در طراحی در این قیمت در نظر گرفته نشده اند. اطمینان حاصل کنید قراردادتان چه چیزی را شامل می شود، و نیز پس از ارائه کامل سایت، چه میزان تغییرات پس از آن رایگان می باشد.
امروزه با توجه به افزایش اینترنت و فضای مجازی هر فردی را در کسب و کار خود به فکر وا می دارد که علت نیاز به سایت چییست و چرا باید برای حرفه ی خود سایتی داشته باشد؟در این مقاله می خواهیم بدانیم چرا باید سایت داشته باشیم؟
هر فردی که نیاز به تجارت الکترونیک را در زمینه ی کاری خود ببیند برای هر نوع فعالیت اقتصادی به یک وب سایت نیاز دارد.هر کسب و کاری هرچند کوچک برای معرفی محصولات و خدمات خود نیاز به یک وب سایت دارد به عبارتی بک سایت می تواند نقش یک بروشور تبلیغاتی را برای شما بازی کند حتی با امکاناتی بسیار بیشتر از یک بروشور ساده. شما با استفاده از یک سایت اینترنتی می توانید به راحتی محصولات خود را به بازدید کنندگان خود معرفی کنید.
همچنین از یک سایت اینترنتی می توان برای ایجاد ارتباط مؤثر میان اعضای یک سازمان هم استفاده کرد به صورتی که هر یک از اعضا در هر جا که باشند بتوانند به اطلاعات مورد نیاز خود از طریق سایت سازمان دسترسی پیدا کنند، از آخرین اخبار مطلع شوند و آخرین تغییرات را مشاهده کنند.
از دیگر مزایای داشتن وب سایت قابل دسترس بودن در شبانه روز می باشد.یک وب سایت به کسب و کار یا سازمان شما این امکان را می دهد که به صورت شبانه روز 24 ساعت هر 7 روز هفته 356 روز سال باز باشد. داشتن یک وب سایت معادل داشتن یک کارمند مشغول به کار تمام ساعت حتی در تمام تعطیلات می باشد.
برای پیشی گرفتن از رقبای خود طراحی یک سایت حرفه ای می تواند یک مزیت روشن برای شما باشد.با طراحی سایت می توانید بازاریابی خود را گسترش دهید و میزان درآمد خود را بالا ببرید.
بالا بردن اعتبار حرفه ی شما توسط وب سایت یکی دیگر از دلایل داشتن وب سایت می باشد.داشتن یک وب سایت اعتماد مشتری را به کسب و کار شما بهبود می بخشد و از کسب و کار شما یک شرکت محترم و معتبر خواهد ساخت. و تصویر کلی کسب و کار خود را به عموم مردم بهتر جلوه خواهد داد و به نوبه خود باعث افزایش اعتماد مشتریان خود نسبت به سازمان و یا کسب و کار شما خواهد بود.
با توجه به اینکه روز به روز افراد بیشتری به اینترنت دسترسی پیدا می کنند وجود یک وب سایت می تواند شهرت کسب و کار شما را بیش از آنکه شما تصور می کنید بیشتر کند و این خود یک امتیاز برای بدست آوردن درآمد بیشتر می باشد. وب سایت فقط محلی و منطقه ای نیست بلکه جهانی می باشد اکثر کسب و کار کوچک تنها قادر به بازاریابی در شهر خود و یا محیط اطراف شهر خود می باشند با استفاده از وب سایت شما می توانید کالاهای خود را در سراسر ایران و حتی به کل دنیا عرضه کنید.
همانطور که در مقاله ی نکات مهم برای جذب بازدید کننده و دلایل عدم مطالعه ی محتوای وب سایت گفته شد بازدیدکننده تنها چند ثانیه در صفحه ی اصلی سایت می ماند و اگر طراحی سایت و محتوای آن برای کاربر جالب نباشد مطمئنا سایت را ترک خواهد کرد.با توجه به اهمیت صفحه ی اصلی در این مقاله می خواهیم تا شما را با اهمیت صفحه ی اصلی سایت در ترافیک وب سایت آشنا کنیم تا یاد بگیریم در صفحه ی اصلی چه مواردی را باید رعایت کنیم تا بازدیدکننده را در سایت نگه داریم.
با توجه به اهمیت این موضوع به این فکر می افتیم تا چه مواردی را در صفحات وب سایت خود قرار دهید که بتواند نظر بازدیدکنندگان را جلب کند.در زیر به معرفی مواردی می پردازیم که در این رابطه به ما می تواند کمک کند.
√ مشخص کردن هدف شرکت و حرفه ی شما و خدمات شرکت:قرار دادن مطالب زیاد در صفحه ی اصلی موجب سردرگمی بازدید کننده می شود بنابراین سعی کنید در صفحه اصلی سایت از آوردن متن های طولانی خودداری کنید همچنین می توانید در صفحه ی اصلی چند نمونه از محصولات مهم خود را معرفی کنید و بازدیدکننده را ترغیب به دانستن بیشتر در باره آن محصول کنید. نکته:معرفی شرکت و تاریخچه ی کسب و کار خود را می توانید در صفحه ی تماس با ما انجام دهید.
√ قرار دادن اخبار و رویداد های شرکت:قرار دادن اخبار به صورت مرتب به بازدیدکننده نشان می دهد که سایت شما بروز است برای انجام این کار می توانید قسمتی از صفحه ی اصلی را به صفحه ی اخبار لینک دهید.
√ اهمیت تصاویر در صفحه ی اصلی:از دیگر نکاتی که باید صفحه ی اصلی رعایت کرد تصاویر می باشد.همانطور که قبلا هم گفته شده اندازه فایل های داخل صفحه را باید به حداقل رساند تا سرعت لود صفحه بیشتر شود.همچنین طراحی سایت شما نباید به گونه ای باشد که کاربر مجبور باشد برای دیدن اطلاعات داخل صفحه آن به چپ و راست Scroll کند.
√ تعاملات کاربران:یکی از سریع ترین راهکارها برای این که به سایت خود اعتبار بخشید و باعث جذب کاربران شوید، قرار دادن لوگوی مشتریان شناخته شده، خبرگذاری ها و شرکت های وابسته در طراحی سایت و البته صفحه اول آن است. ممکن است شما بخواهید در همان صفحه اول، کلید فراخوانی را هم جای دهید. مثل دکمه های Sign in و یا Sign up که کاربر را برای اقدامی خاص فرا می خواند. این مورد به شما این اطمینان را می دهد که کاربر بیش از آن چند ثانیه، در سایت خواهند ماند.
√ نکته ی پایانی:استفاده از تصاویر زیبا خود عامل مهمی در جذب بازدیدکننده می باشد اما بازدیدکنندگان جدید از همان چند ثانیه اول، برای الهام گرفتن از طراحی سایت شما استفاده می کنند. در زیر قوانینی را خواهیم آورد که به شما کمک می کند تا چند ثانیه را به خوبی بهینه سازی کنید.
استفاده از نوار مسیریابی:استفاده از نوار مسیریابی به بازدیدکننده یک دید کلی از محتویات مابقی صفحات را می دهد پس سعی کنید در سایت خود از این مورد استفاده نمایید بنابراین چیدمان بخش های مختلف سایت باید استاندارد باشد و کاربر بتواند به راحتی به بخش های مختلف آن دسترسی پیدا کند.
پاسخ سریع به کاربران:شما باید نسبت به مخاطبانتان آگاهی داشته باشید در این رابطه می توانید نظرات و یا سوالاتی که مطرح می کنند را پاسخ دهید با انجام اینکار می توانید کاربران خود را نگه دارید.
بروز رسانی:بارها تاکید کرده ایم که پس از طراحی سایت به صورت منظم مطالب خود را بروز کنید زیرا انجام این کار می تواند توجه موتورهای جستجو را به خود جلب نماید که به دنبال آن می تواند در سئوی سایت شما موثر باشد همچنین به بازدید کننده نشان می دهد که سایت شما بروز است.
بررسی:قبل از این که سایت خود را بارگذاری کنید، آن را بررسی کنید تا مطمئن باشید که عکس ها همان گونه که می خواهید به نمایش درآمده اند. و همینطور صفحات آن را امتحان کنید تا از درست بودن تمامی لینک ها و عکس ها اطمینان حاصل کنید و از تمیزی طراحی سایت خود مطمئن شوید.
وب سایت می تواند یکی از ابزار خیلی خوب برای معرفی شما در جامعه و یا بازار کار باشد. اگر به خوبی مورد استفاده قرار گیرد میتواند برای شما بسیار سودآور قرار گیرد. بهره برداری از وب سایت فقط این نیست که شما نظر مشتریان را جلب کنید و اقدام به فروش کنید. در این مقاله ما به شما چند گام اساسی برای ایجاد یک وب سایت موفق را معرفی می کنیم.
از کجا شروع کنیم؟
بهترین نقطه برای شروع استفاده از سرویس های وبلاگ رایگان است. شاید احساس کنید که این کار زیاد جالب نیست و سطح کاری پایینی دارد؛ ولی شما می توانید بدون داشتن هیچ دانشی از اسکریپت، میزبانی وب و یا برنامه نویسی های آماده و رایگان استفاده کنید. این کار باعث می شود که شما فکرتان درگیر محتوا و مطالب کنید و نه روش نگهداری از وبلاگ، که بهترین زمان برای کار بر روی نگارش و نویسندگی شما است. علاوه بر این شما لازم نیست در ابتدا هزینهای انجام دهید. وقتی که ترافیک وبلاگ شما تا حد زیادی افزایش پیدا کرد و شما آماده ارتقاء به دامنه خود بودید از آن پس می توانید خیلی ساده با دادن یک پست در وبلاگ مخاطبین خود را از جابجایی خود مطلع کنید و وب سایت خود را راه اندازی کنید.
به روز رسانی مرتب
به روز رسانی وبلاگ یا وب سایت باید مرتب باشد و بازه زمانی به روز رسانی نباید خیلی طولانی باشد. برای مثال شما باید هر روز یا یک روز در میان وبلاگ خود را به روز کنید. اما دلیل این اجبار چیست؟ وقتی که شما وبلاگ خود را مرتب به روز می کنید علاوه بر این که مخاطبین شما از عملکرد شما راضی خواهند بوند و در صورت افزایش کیفیت مطالب باعث افزایش ترافیک سایت شما میشود. نتیجه مثبت دیگر این است که موتورهای جستجوگر بیشتر به شما لینک میدهند و رتبه وب سایت شما افزایش پیدا میکند ولی اگر به روز رسانی به صورت غیر متعارف باشد (یعنی اینکه شما علاوه بر روزهای تعطیل روز های دیگر هم به صورت منظم به روز رسانی نکنید.) باعث می شود رتبه وبلاگ شما کاهش پیدا کند و ترافیک بالای خود را از دست بدهید.
ترافیک
ترافیک وب سایت یکی از مهمترین مسائل وب سایت است. از موارد مهم بالا بردن ترافیک وب سایت بالا بردن کیفیت مطالب وب سایت است. اما باید قبول کنیم که مطالب بسیار خوب ولی بدون معرفی وب سایت زمان بسیار زیادی طول میکشد تا ترافیک بالا رود. از این رو باید از برخی روش ها جهت معرفی وب سایت استفاده کنید. این روش ها عبارت اند از : تبلیغات رایگان و پولی، بازاریابی ویروسی، بازاریابی موتورجستجو، استفاده از RSS و جذب مشترک جهت اطلاع رسانی از به روز رسانی وب سایت از طریق ایمیل. اگر مورد برای شما مبهم بود می توانید آن را در بخش نظرات مطرح کنید.
پیگیری وضعیت وب سایت
شما باید آمار بازدید کنندگان خود را به صورت دقیق و حرفه ای بررسی کنید. باید به کلمات کلیدی که باعث شده موتورهای جستجو به شما لینک داده اند را بررسی کنید و ببینید در چه بخشی قوی و چه بخشی ضعیف عمل کرده اید و اقدامات لازم جهت بالا بردن ترافیک انجام دهید. در تحلیل ترافیک وب سایت باید به کلمات کلید، ردیابی اطلاعات ارجاع، اطلاعات موتورهای جستجو، بک لینک ها و بازدیدکنندگان منحصر به فرد توجه کنید. دقت کنید که آمارگیری که از آن استفاده میکنید باید خوب باشد و اطلاعات دقیق را به شما ارائه کند. برای بررسی کلمات کلیدی ورودی از گوگل بهترین ابزار Google webmasters است. و اگر سیستم مدیرت محتوای شما وردپرس است آمارگیر WordPress Statistics را پیشنهاد می کنیم که توسط مصطفی صوفی تهیه شده است.
هنر دیجیتال
سعی کنید مطالب خود را چند رسانه ای بر روی وب سایت قرار دهید. شما می توانید در هفته ای یکی از مطالب خود را در قالب ویدیو منتشر کنید. اما در انتشار این ویدیو باید به برخی نکات توجه کنید؛ سعی کنید ویدیو خود را در شبکه های مانند آپارات در کانل که مخصوص وب سایت خود ایجاد کرده اید منتشر کنید و سپس کد ویدیو آن را در وبسایت خود قرار دهید با این کار شما، افرادی که ویدیو شما را در آپارات مشاهده می کنند با وب سایت شما آشنا میشوند و کمک به بالا رفتن ترافیک وب سایت میشود. همچنین شما می توانید در نوشته های خود از تصاویر جذاب استفاده کنید که باعث ایجاد حس رضایت فرد از وب سایت شما میشود. در بررسی که در این خصوص انجام دادیم برخی افراد یکی از دلایل مراجعه به وب سایت را مشاهده تصاویر مطالب عنوان کردند که اهمیت این موضوع را نشان میدهد.
تعامل با بازدید کنندگان
یکی از موارد که کمک می کند ترافیک خود را از دست ندهید و کمک به بالا رفتن آن کنید؛ تعامل با بازدید کنندگان است. وقتی که بازدید کننده در وب سایتی سوال میپرسد قطعا نویسنده جواب او را می دهد. علاوه بر این نکته شما باید به نظر بازدید کننده احترام بگذارید. این مورد در خیلی از سایت ها مشاهده نمیشود و وقتی که بازدید کننده از نویسنده تشکر میکند نویسنده جواب این تشکر را نمیدهد. در حالی که اگر شما جواب او را بدهید علاوه بر این که این کمک میکند برای مشاهده پاسخ نظر خود دوباره به وبسایت شما مراجعه کند؛ باعث میشود که فرد احساس کند نظر اون مورد توجه قرار گرفته است و همین موضوع برای فرد دلیلی میشود که در زمان های بعدی به وب سایت شما سر بزند.
کسب درآمد
اهداف بیشتر وب سایتها کسب دارمد است اما زمان شروع آن چه وقت است؟ آیا در همان ابتدای کار پنل های تبلیغاتی مشخص کنیم و قیمت برای آن تعیین کنیم؟ وب سایت شما وقتی آمار بازدید آن افزایش پیدا کرد و سرعت رشد شما در حد خوبی بود شما می توانید کسب درآمد خود را با تبلیغات متنی شروع کنید. اما زمانی که وب سایت شما هنوز نوپا هست بهتر است که شما تمرکز خود را بر روی محتوا و نگهداری آن بگذارید تا اینکه به فکر کسب درآمد از آن باشید. شما یک حرفه ای هستید! زمانی که شما در زمینه وبلاگ نویس حرفه ای شدید وقت آن است که وب سایت خود را راه اندازی کنید. برای هدایت یک وب سایت بهتر است از دوستان وبلاگ نویس خود کمک بگیرید و وب سایت خود را به صورت گروهی هدایت کنید. نویسنده بیشتر به معنی تبلیغات بیشتر است. زیرا که هر نویسنده به فکر منافع شخصی خود است و اینکه دوست دارد عملکرد فعالیت خود را به دیگران نشان دهد، باعث بالا رفتن ترافیک وب سایت میشود. همچنین پیشنهاد میکنیم که نویسندگان وب سایت در جلساتی تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و سعی کنید دانش جمعی خود را با کمک یکدیگر بهبود بخشید. در سطح بالاتر این موضوع می توایند با دیگر وب سایت ها جلسات مشترکی برگزار کنید و کمک به پیشرفت هر دو وب سایت کنید. دقت کنید که با این دید جلو نروید که دیگر وب سایت ها رقیب شما هستند. بلکه شما باید با هم فکری با دیگران کمک به پیشرفت خود و آنها کنید که این کار باعث بالا رفتن سطح کیفی وبلاگ نویسی در ایران میشود. اگر بخشی از مقاله برای شما مبهم است؛ می توانید آن را در بخش نظرات مطرح کنید.
کلمات کلیدی:همانطور که قبلا گفته شد استفاده از کلمات کلیدی می تواند در بهینه سازی سایت تاثیر مثبتی بگذارد ولی عدم استفاده از keyword stuffing (اضافه کردن کلمات کلیدی بدون دلیل) و به صورت اسپم گونه را keyword stuffing میگویند . این کار باعث بالا رفتن چگالی کلمات کلیدی شما درون یک صفحه به صورت اسپم می شود و میتواند باعث افت وب سایت شما شود این اشتباه زمانی رخ می دهد که تعداد تگ ها بیش از حد باشد.استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی می تواند نمونه ای از keyword stuffing باشد.
لینک ها:ایجاد لینک های مخفی و غیر معتبر می توان در سئو سایت تاثیر منفی داشته باشد به صورتی که کاربران به لینک ها دسترسی نخواند داشت.همچنین تجربه نشان داده که خرید و فروش لینک کاملا باعث پنالتی شدن سایت شما میشود.
محتوای تکراری:بارها گفته شده که سعی کنید در سایت خود از مطالب مفید و کاربردی استفاده کنید و حرفی تازه برای گفتن داشته باشید.استفاده از محتوای تکراری از مهمترین اشتباهات رایج در بهینه سازی وب سایت می باشد.
Page Cloakong:Page Cloakong تکنیکی است که محتوای نمایش داده شده با روبات موتورهای جستجو و کاربر با هم همخوانی ندارند به عبارتی چیزی که کاربر می بیند با موتورهای جستجو فرق دارد.این روش هم می تواند یکی دیگر از اشتباهات بهینه سازی سئو می باشد.
برگههای Doorway:این برگه ها همان صفحاتی هستند که وقتی یک عبارت را جست و جو میکنید و بر روی یک نتیجه کلیک میکنید ، صفحه ای باز میشود که نتیجه جست و جوی عبارت مورد نظر شما درون آن سایت را نمایش میدهد . این صفحات کاملا میتوانند وبسایت شما را به صفحات ۳۰ و شاید بیشتر انتقال دهند !.اگر از این صفحات استفاده میکنید ، همین الان خواندن این مطلب را کنار بگذارید و ابتدا آن صفحات را از بین ببرید .
در دنیای مجازی برای اینکه بتوانیم سایت خود را به همگان معرفی کنیم باید بتوانیم تا مطالب خود را با سرعت زیادی برای موتورهای جستجو معرفی کنیم تا در نتیجه بتوانیم تعداد صفحات وب خود را افزایش دهیم.با توجه به اینکه سرعت ایندکس مطالب جدید برای وبمسترها مهم است در این مقاله می خواهیم تا شما را با نحوه افزایش سرعت ایندکس مطالب جدید سایت آشنا کنیم.
√ بروز رسانی مرتب وب:بروز رسانی مطالب وب به صورت مرتب از عوامل افزایش سرعت ایندکس سایت می شود.برای قرار دادن مطالب خود می توانید ساعتی را در نظر بگیرید و به طور منظم در همان موقع بروز رسانی کنید.
√ استفاده از شبکه های اجتماعی:با عضویت در شبکه های اجتماعی می توانید مطالب سایت خود را در شبکه های اجتماعی نیز به اشتراگ بگذارید.انجام این کار می تواند تا در سریع تر ایندکس شدن سایت شما موثر باشد؛برای این کار افزونه های مختلفی در شبکه های اجتماعی وجود دارد که با وارد سازی آدرس آر.اس.اس سایت خود، مطالب جدید سایت شما را به صورت خودکار در صفحه های اجتماعی منتشر میسازند.
√ حذف مطالب تکراری:برای هر مطلب از سایت تنها یک صفحه را در نظر بگیرید و برای یک مطلب سایت چند آدرس قرار ندهید زیرا انجام این کار موجب مشکل مطالب تکراری می شودو در نتیجه سرعت ایندکس صفحات وب را کاهش می دهد.جلوگیری از بازنشر مجدد مطالب سایت نیز می تواند موجب کاهش سرعت ایندکس سایت شود.
√ استفاده از پینگ:پس از بروز رسانی سایت می توانید به موتورهای جستجو خبر دهید شما می توانید با استفاده از سیستم های گوناگون یا پلاگین های موجود برای سیستم مدیریت محتوای وبسایتتان به موتورهای جستجو از تغییرات سایت خودتان خبر بدهید. نکته:استفاده زیاد و بی رویه از پینگ می تواند تاثیر منفی داشته باشد.همچنین اگر سی ام اس شما بخش پینگ اتوماتیک را ندارد و یا اصلا سی ام اس بر روی سایت خود نصب ندارید می توانید از Pingler استفاده کنید.
√ استفاده از عکس های کم حجم:با توجه به نکاتی که در مقاله ی بهینه سازی تصاویر در طراحی سایت گفته شد بهتر است برای افزایش سرعت ایندکس به بهینه سازی تصاویر توجه بیشتری کرد تا حجم عکس ها زیاد سنگین نشود.
√ استفاده از لینک های داخلی:سعی کنید در متون خود علاوه بر استفاده از لینک های خارجی به سایر مطالب موجود در سایت لینک دهید تا کاربران راحتتر به صفحات دیگر هدایت شوند و یک پیوند مناسب بین متون سایت ایجاد شود.
√ ارائه محتوای با ارزش:شما می توانید طبق برنامه ریزی منظم مطالب مفیدی را عرضه کنید که انجام این کار اهمیت ویژه ای دارد همچنین می توانید در سایتتان به ارائه سرویس های رایگان بپردازید، بازدیدکنندگان شما، توصیه سایت شما را به دوستانشان خواهند کرد. اینکار باعث افزایش کیلک بر روی سایت شما خواهد شد.
√ اهمیت سئو:همانطور که در مقاله ی دلایل مهم بودن بهینه سازی سایت گفته شد علم سئو به وسیله سایت های فعال در تجارت الکترونیک و به تازگی در تمامی سایت ها حتی خدماتی به طرز گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد به عبارتی سئو شما را به مسابقه بزرگ می برد و شما را در بازار معرفی میکند.
√ ثبت سایت در گوگل وبمستر تولز:پس از اینکه سایت خود را در گوگل وبمستر تولز ثبت کردید، وارد بخش Optimization شده بعد از کلیک روی Sitemaps بر گزینه Add/Test Sitemap کلیک کنید و آدرس نقشه سایت خود را همانند شکل زیر وارد کنید. اگر نقشه سایت ندارید و از وردپرس استفاده میکنید با استفاده از افزونه Google XML Sitemaps برای خود نقشه سایت ایجاد کنید یا با استفاده از سایت XML Sitemaps Generator نقشه سایت خود را بسازید و در سایت خود آپلود کنید و همانند راهنمایی بالا، به گوگل وبمستر معرفی کنید.
√ استفاده از بک لینک های قوی:داشتن بک لینک های قوی از وب سایت هایی که رنکینگ و بازدید بالایی دارند تاثیر فوق العاده ای بر روی افزایش سرعت ایندکس مطالب شما دارد البته دقت کنید که بک لینک های دریافتی نباید Nofollow باشند.
√ صبر:توقع نداشته باشید که بعد از انجام ۱۰ مورد بالا، به مجرد فشار دادن دکمه انتشار مطلب در سایت خود، مطلب شما در گوگل ایندکس شده باشد، این کار بدون شک امکان پذیر است اما پشتکار و صبر شما را میطلبد.
√ طراحی بد:همانطور که در مقاله ی انواع طراحی سایت بر اساس رابط کاربری وب گفته شد طراحی وب سایت باید مناسب با محتوای وب سایت باشد،شما می توانید با مراجعه به این مقاله با انواع وب سایت ها و انواع طراحی ها آشنایی پیدا کنید.
√ تبلیغات بیش از حد:استفاده نادرست و بی جا از تبلیغات می تواند در پایین آمدن رتبه سایت تاثیرگزار باشد.سعی کنید زمانی تبلیغات بگذارید که سایت شما دارای رتبه مناسبی باشد که توجه تبلیغ دهندگان را جلب کند.
√ عدم استفاده از تیترهای جذاب:سعی کنید برای مقاله ی خود عنوانی را انتخاب نمایید که خواننده را جذب کند همچنین تیتر انتخابی شما مرتبط با مقاله باشد.
√ نبود صفحه درباره ما:بسیاری از خوانندگان خواهان بدست آوردن اطلاعاتی درباره سایت شما و همچنین خدمات شما می باشند بنابراین نبود صفحه ی درباره ما یکی از عوامل مهم در عدم موفقیت سایت محسوب می شود.
√ عدم استفاده از لینک های داخلی:اگر در مورد موضوعی مینویسید که قبلا هم در مورد آن نوشته اید و فکر میکنید که میتوانند به هم کمک کنند و یکدیگر را تکمیل سازند ، حتما در درون نوشته خود ، به آنها لینک بدهید.
√ عدم استفاده از عکس:عکس ها می تواننند مطالب را راحتتر به خواننده برسانند و مقالات را جالب تر کنند بنابراین عدم استفاده از عکس ها نیز می تواند یکی دیکگر از علل عدم شکست وب سایت ها باشد.
√ سبک نوشتن بد:سعی کنید مطالب خود را راحت به بیننده برسانید و مقالات خود را به صورت ویرایش شده در سایت خود قرار دهید.
√ خوراک وبسایت خود را پنهان کرده اید:این روزها خیلی از افراد برای خواندن مطالب سایتهای مورد علاقه شان ، از فید استفاده میکنند . سعی کنید که یک دکمه بزرگ برای فید خود در نظر بگیرید تا کاربرانی که از فید استفاده میکنند مشترک خوراک شما شوند.
√ دور شدن از هدف:سعی کنید از مطالبی استفاده کنید که مرتبط با موضوع سایت باشد و محتوای سایت خود را متمرکز هدف خود کنید.
√ استفاده زیاد از متن و جمله های متحرک:این عامل نیز موجب از دست دادن تمرکز کاربران می شود و توجه کاربر به سمت دیگر خدمات معرفی شده در سایت جلب می شود.
√ استفاده از موسیقی در سایت:مطمئن باشید که استفاده از موسیقی در وب سایت، کاربران را آزار خواهد داد البته برای آن دسته از مدیران سایت که علاقه به درج موسیقی در سایت خود دارند بگویم به شرطی که خود کاربر بتواند موسیقی وب سایت را کنترل کند نه تنها ضرر ندارد بلکه کاربران این روش را دوست خواهند داشت. زیرا خود می توانند آهنگ مورد علاقه خود را انتخاب و صدای آن را کم و زیاد کنند.
√ عدم سازگاری با مرورگرها:حتما پس از طراحی سایت ،وب سایت خود را در مرورگرهای مختلف امتحان کنید تا مطمئن شوید که سایتتان در همه ی مررگرها قابل اجرا می باشد.
√ نظرات بازدیدکنندگان برایتان مهم نیست:اگر نظرات بازدید کنندگان برایتان مهم نیست ، بهتر است که همین امروز دست از کار کردن بکشید و دنبال کار دیگری باشید که حداقل نظر مشتریان در آن تفاوتی ایجاد نکند!
بسیاری از افراد بازاریابی و تبلیغات را دو کلمه ی از هم جدا نمی دانند و از هر دو کلمه به یک منظور استفاده می کنند همچنین شناخت صحیح تفاوت بازاریابی و تبلیغات و بکارگیری صحیح هرکدام بر پیشرفت شما تاثیر گذار خواهد بود،بنابراین در این مقاله می خواهیم تا تفاوت تبلیغات و بازاریابی را بیان کنیم.این دو کلمه هر کدام به طور مجزا تاثیر بالایی در تجارت حرفه ی شما دارند در حالیکه مفاهیم متفاوتی از یکدیگر دارند.در زیر ابتدا به تعریف هر کدام از این دو کلمه می پردازیم سپس به معرفی مهمترین آن ها می پردازیم.
بازاریابی عبارت است از فعالیت ها و آموزش هایی که باعث تشویق افراد به انتخاب محصولات و یا خدمات شما می شود،در واقع بازاریابی شامل بخش هایی کوچکتر مانند نحوه تبلیغات، شناخت مشتریان، پشتیبانی خدمات و محصولات و جذب رضایت مشتریان برای تشویق به همکاری مجدد با شما می شود. مجموعه این فعالیت ها شما را در جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیمی یاری خواهد کرد.
تبلیغات نیز عبارت است از فعالیت هایی که به معرفی و نمایش خدمات یا محصولات حرفه ی شما به مشتریان کنونی و بالقوه است.با پرداخت پول و از طریق شرکتها و فرصتهای جانبی مانند سایتهای اینترنتی و بیلبورد را می توان به تبلیغات پرداخت.
بنابراین تبلیغات در عمل بعنوان بخشی از فرآیند بازاریابی عمل می کند و مستقل از آن نخواهد بود. وظیفه تبلیغات معرفی قسمت مشخصی از خدمات شما بوده و به معنی تعیین استراتژی های لازم برای نحوه، زمان و مکان معرفی محصولات است. برای مثال تعیین نحوه تبلیغات شما در میان گزینه هایی مانند روزنامه ها، سایتهای اینترنتی، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات محیطی، رادیو و تلویزیون برعهده بخش بازاریابی بوده و برنامه ریزی زمان نمایش و محل قرار گرفتن این تبلیغات را نیز شامل میشود. تبلیغات پرهزینه ترین بخش در بازاریابی است و به همین دلیل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
فرض کنید که بازاریابی یا همان مارکتینگ را بعنوان یک کیک در نظر بگیریم، در اینصورت این کیک از برشهایی شامل شناخت بازار، شناسایی مشتریان هدف، استراتژی فروش، خدمات پشتیبانی، ارتباطات کاری، قیمت گذاری محصولات و تبلیغات تشکیل شده است. تبلیغات نیز یک برش از این کیک بوده و نقش مهمی در موفقیت شما دارد ولی برای دست یابی به بیشترین بازدهی هماهنگی کافی بین آن و سایر بخش های بازاریابی لازم است. بنابراین فرآیند بازاریابی نیازمند صرف زمان و هزینه بوده و میزان بازدهی آن در درازمدت قابل اندازه گیری است.
می دانیم که صرفاً داشتن یک وب سایت نمی تواند موجب کسب درآمد شود بنابراین دراین مقاله می خواهیم تا شما را با روش هایی برای بهبود فروش در وب سایت آشنا کنیم.در زیر به بیان نکاتی می پردازیم که می تواند به بهبود فروش شما توسط وب سایت کمک کند.
√ تمایز:شما باید در وب سایت خود یک ایده ی خاصی را ارائه دهید تا کاربران ، سایت شما را بخاطر بسپارند همچنین آنچه بازدیدکنندگان در جستجوی آن هستند را به آنها ارائه دهید و به آنها بگویید که چرا نیازهای افراد را فراهم می کنید.
√ استفاده از روش هایی برای افزایش ترافیک سایت:برای بهبود فروش در وب سایت لازم است که بازدید از سایت بالا رود.برای این کار می توانید از تبلیغات کلیکی،بهینه سازی در موتورهای جستجو و همچنین تبادل لینک با دیگر سایت ها،تبلیغات آفلاین،بازاریابی مقاله و تبلیغات در وب سایت Ezine،داشتن برنامه های وابسته استفاده کنید.
√ استفاده از تیترهای جذاب:سعی کنید برای مطالب خود از تیترهای جذاب استفاده کنید تا خوانندگان را به ادامه ی مطلب جلب نماید بنابراین شما باید مطالب را به صورتی ارائه کنید که نقاط کلیدی به صورت ساده ای قابل مشاهده باشد. سعی کنید که از پاراگراف های کوتاه و آسان برای خواندن و ارائه نکات مهم در سرفصل ها استفاده نمایید.
√ قابلیت دسترسی راحت به صفحات وب:به کاربران این اجازه را دهید که بتوانند به راحتی در سایت به صفحات دیگر دسترسی پیدا کنند.همچنین می توانید از تصاویر گرافیکی همراه با دستورالعمل استفاده نمایید در این صورت آنچه شما تمایل به انجام آن توسط بازدیدکننده دارید، به خوبی درک خواهد شد.
√ استفاده درست از تصاویر گرافیکی:تصاویر گرافیکی و انیمیشنی می تواند موجب کاهش سرعت لود صفحات سایت شوند بنابراین سعی کنید کمتر از این تصاویر استفاده کنید و به افزایش کیفیت محتوا اهمیت دهید.
√ گرفتن جزئیات اطلاعات از بازدیدکنندگان:شما می توانید با داشتن اطلاعات از کاربران خود مقالات و یا خبرنامه های خود را به آنها ایمیل کنیدروش های معمول برای جمع آوری نام و آدرس ایمیل بازدیدکنندگان وب سایت شامل:استفاده از کادر Opt-in در هر صفحه و ارائه ثبت نام رایگان و ایجاد انگیزه،استفاده از pop-ups و pop-under و یا exit pop-ups علاوه بر pop-in و یا به جای آن،ارائه محصولی خاص برای ایجاد انگیزه برای ثبت نام مانند فایل های PDF و یا فایل های صوتی،ارائه یک Demo از محصولات و دسترسی رایگان به چکیده ای از کتاب الکترونیک و یا فایل های صوتی و یا ارائه دو هفته استفاده رایگان از محصولات نرم افزاری.
√ جلب اعتماد کاربران:بهتر است از روش هایی استفاده کنید که کاربران به سایت شما اعتماد کرده و خرید کنند.برای مثال می توانید نظرات مشتریان راضی را نمایش دهید و یا به ارائه گارانتی و امتیازات ویژه بپردازید.
√ بررسی آمار بازدیدکنندگان سایت:بررسی آمار روزانه ترافیک سایت،میزان فروش وب سایت،میانگین تعداد بازدیدکنندگان،opt-in و میزان ثبت نام ایمیل ها می تواند شما را از میزان پیشرفت کار آگاه سازد.